veleprodaja, uvoz-izvoz obuće
Menu:

O nama

Društvo Adica-prom d.o.o. osnovano je u Zagrebu 1993. godine. Od samih početaka bavimo se uvozom i veleprodajom kvalitetne, modne obuće poznatih svjetskih proizvođača. U prvim godinama poslovanja uvozimo isključivo dječju obuću proizvođača Trettal i EWM iz Njemačke i Bossi iz Francuske.

Kasnije se orijentiramo na modnu žensku obuću vrhunske kvalitete i do danas obuću uvozimo od najboljih svjetskih proizvođača. Trenutno u ponudi imamo sljedeće brandove:

  • - Sanital Light
  • - Sanycom
  • - Bio-life
Vodeći smo distributer Bio-obuće i sanitetske obuće na tržištu što zahvaljujemo našim izbalansiranim kolekcijama s velikim brojem modela. Kolekcije stvaramo u suradnji s renomiranim europskim proizvođačima anatomske obuće. Robu proizvodimo u španjolskim,francuskim i talijanskim tvornicama. Nudimo europski kvalitet uz vrlo pristupačne cijene.

Dugogodišnje iskustvo u vanjskoj trgovini, praćenje modnih trendova i sajamskih manifestacija, izrazito razgranata mreža domaćih maloprodajnih partnera, financijska snaga i mladi team naše su najveće snage. Malo poduzeće poput našeg vrlo se brzo prilagođava zahtjevima tržišta.

Budućnost donosi nove izazove koji se prije svega odnose na izgradnju marketinškog koncepta s našim inozemnim partnerima. Cilj nam je zadržati trenutnu zadovoljavajuću razinu poslovanja i izgraditi još snažniju i kvalitetniju mrežu domaćih partnera. Naš posao karakteriziraju stalne promjene ukusa, modnih trendova i potražnje na tržištu kojima se moramo prilagođavati i u tome uspijevamo već više od desetljeća. To nas čini pouzdanim poslovnim partnerom mnogih hrvatskih maloprodajnih mjesta s kojima ostvarujemo dugogodišnju suradnju.

Vizija

Naše brandove modne i anatomske obuće distribucijom putem ljekarni i specijaliziranih prodavaonica učiniti dostupnim svim potrošačima u Hrvatskoj

Misija

Snažnom mrežom domaćih i inozemnih partnera, financijskom snagom, mladim, educiranim i ambicioznim timom ljudi odgovoriti svim zahtjevima tržišta. Isporučiti kvalitetnu i modernu obuću po pristupačnim cijenama u svako veće mjesto u Republici Hrvatskoj.